Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Kuru Saçlar İçin Hangi Şampuan (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/173112-kuru-saclar-icin-hangi-sampuan.html)

EbruLi 22.12.2015 01:03

Kuru Saçlar İçin Hangi Şampuan
 
Kuru Saçlar İçin Hangi Şampuan


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kuru saçlar, yağ oranı düşük olan sorunlu saçlardır. Bu nedenle kuru saçlarda kırıklar ve mat görünüm vardır. Saçın neme ihtiyacı olduğundan kullanılan şampuan çok önemlidir. Cilt uzmanları kuru saçlar için şampuan alırken saçı beslemesi ve nemlendirmesinin çok önemli olduğunu söylüyor.

Kuru saçlar için faydalı şampuanlar nelerdir?

Dermozine kuru saçlar için şampuan;
İçinde B vitamini, çinko tuzu, E vitamini, dulavrat otu ve soya proteini bulunur. Bu sayede saçı besler, nemlendirir. Bu şampuanın içeriği nedeni ile kuru saçlar canlı ve parlak gözükür.

Dermokil kuru saç şampuanı;

İçinde vitamin ve mineral, bitki özleri vardır. Bu şampuan ıslak saça masaj ile yedirilmeli ve daha sonra durulanmalıdır. Nem dengesini sağlayarak kuru saçların daha canlı olmasını sağlar.

Revigen anti-stres şampuan;

Saçların kurumasını ve kırılmasını engelleyen bir şampuandır. İçinde ulmus özleri vardır. Saçları nemlendirir ve etkili şekilde canlandırır. Nemli saça masaj ile yedirilir ve bol su ile durulanır.

Phyto Phytojoba kuru saç şampuanı;

Fazla kırığı olan ve mat görünen saçları canlandırır ve kırıklardan arındırır. Saç diplerine masaj yapılarak kullanılır. İstenilen sıklıkta kullanmakta mahzur yoktur.

Prozine kuru saçlar için şampuan;

İçinde bol miktarda E vitamini olan bu şampuan, nemi saçlara hapsetmesi ile bilinir. İstenilen sıklıkta kullanılabilir.

Milkshake kuru saçlar için şampuan;

İçinde bol E vitamini, buğday ve süt proteini bulunan bir şampuandır. Saçlara nemi hapseder ve parlak bir görünüm sağlar. Islak haldeki saçlara masaj ile yedirilir ve durulanır.

Organicum kuru saç şampuanı;

İsmi gibi, organik bitki özelerinden doğal bir şampuandır. Saçlarda kuruluğun önüne geçer ve besler.

Loreal Elseve Re Nutrition Arı sütlü kuru saç şampuanı

Kuru, mat ve tararken kopan saçlarda çok etkilidir. Saç tellerini nemlendirir ve onarır. Islak saç diplerine masaj ile yedirilir ve daha sonra durulanarak kullanılır.

Kerastase Nutrive Bain Satin nemlendirici şampuan;

Kuru saçlarda en iyi şampuan kabul edilen şampuan biraz pahalıdır. Fakat, saçlarda mucize değişim yaratır. İris çiçeği özleri ile güçlendirilmiş yapısı ile saçlarda protein takviyesi yaparak canlanma ve parlaklık oluşur.


Saat: 08:56

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.