Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Saçınızı Boyamadan Önce Bilmeniz Gerekenler (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/185178-sacinizi-boyamadan-once-bilmeniz-gerekenler.html)

Jade 25.08.2016 10:21

Saçınızı Boyamadan Önce Bilmeniz Gerekenler
 
Saçınızı Boyamadan Önce Bilmeniz Gerekenler



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Saçınızı kendi kendinize boyamanız biraz riskli olabilir. Bu yüzden sizlerle evde mükemmel tonu yakalayabilmeniz için ünlülerin saç stilistlerinden öneriler almaya ne dersiniz?

Kendi doğal saç renginiz saçınızı bilmeniz boyamak istediğiniz renge karar vermekte en önemli etken. Sıcak tonlu saç renginiz varsa daha soğuk renkler seçebilirsiniz. . .

Eğer kendi renginizden üç ton daha açık ya da üç ton daha koyu gibi radikal bir değişiklik yapmak istiyorsanız, ilk önce istediğiniz renkte bir peruğu denemenizi tavsiye ederim. Rengin size uygun olup olmadığını anlamak için en hızlı ve acısız yol.

Saçınızın boyuna ve kalınlığına bağlı olarak, ihtiyacınız olandan birkaç kutu fazla boya almayı tavsiye ederim. Eğer uzun saçlı biri iseniz tam bir renklendirme için iki kutudan fazla boyaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Yolun yarısında boyanızın bitmesindense fazla boyaya sahip olmaktan zarar gelmez.


.kadinveguzellik


Saat: 17:41

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.