Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Saçlarınız 4 Adımda Uzayacak (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/32042-saclariniz-4-adimda-uzayacak.html)

KaRaqiZz 08.05.2013 15:34

Saçlarınız 4 Adımda Uzayacak
 
Saçlarınız 4 Adımda Uzayacak!

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Cansız, hacimsiz ve mat görünen saçlarınıza veda etmeye hazırlanın! ELMAELMA onaylı bu ev yapımı onarıcılarla saçlarınız hızla uzarken, eski canlılığına kavuşacak!

Hazırsanız saçımızı çabucak uzatacak maskelerin yapımına başlayalım;

Hindistan cevizi ve frenk üzümü yağı
Bu mucizevi bitkilerin muhteşem gücüne tanık olun! Derince bir kap alın, içine iki bardak sıcak su ilave edin. Frenk üzümü yağından iki çay kaşığı suya damlatın ve yaklaşık bir dakika bekleyin. Ardından toz haline getirilmiş hindistan cevizini de suya ekleyin ve iyice karıştırın.

Pamuk yardımıyda bu losyonu yüzünüze iyice uygulayın. Haftada iki kez bu uygulamayı yapın.

Amla ile tanışın!
Aktarlarda bulabileceğiniz bu doğal bitki sayesinde saçlarınz hızla uzayacak. Soğuk bir bardak suyun içine bir avuç amla dökün ve bir gün bekletin. Suyun içinde ezilen amlaları saç diplerinize masaj yaparak uygulayın. Yarım saat bekleyin ve şampuan kullanarak saçlarınızı iyice yıkayın.

Çemen tohumu ve siyah bezelye
Saçlardaki nem oranını dengeleyen ve saçın uzamasını hızlandıran bu kürü mutlaka deneyin. Çemen tohumunu iki bardak su ile karıştırın, içine iki yemek kaşığı siyah bezelye ekleyin ve iyice ezin. Elde edilen karışımı saçlarınıza baştan aşağıya sürün. Yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı ılık su ile yıkayın.

Pancar yaprakları
Saçlarınızın hızlı uzaması için servet ödemeyin. Çözümünüz aslında çok yakınınızda! Bir kase alın ve pancar yapraklarını püre haline getirin. Beş dakika masaj yaparak saç diplerinize bu karışımı yedirin. Kafanızı hava almaması için folyo ile kapatın ve 10 dakika bekletin. Daha sonra ılık su ile saçlarınızı yıkayabilirsiniz.


Saat: 11:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.