Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Saçlardaki Aklar İçin Formül (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/49894-saclardaki-aklar-icin-formul.html)

KaRaqiZz 30.08.2013 12:09

Saçlardaki Aklar İçin Formül
 
Saçlardaki Aklar İçin Formül

Saçlardaki aklar için formül, tamamen doğal ve bitkiseldir. Saçlardaki beyazlıkları gideren bu formül sayesinde saç renginiz eski doğal haline geri dönecektir. Saçlarda oluşan aklar çoğu zaman ırsi nedenlerden kaynaklanmaktadır. Saç beyazlaması, ilerleyen yaş ile doğru orantılı olarak saçlardaki sayısı artabilmektedir.




Saçlardaki aklar için formül arayanlara Suna Dumankaya’dan çok özel bir tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Bu formülü kullanarak saçlarınızdaki aklardan tamamıyla kurtulabilirsiniz. Saç beyazlaması özellikle kadınların korkulu rüyasıdır. Belirli yaşlardan sonra saçlarda oluşan akları kapatmak için kadınlar boya yaptırmakta, saçlar uzadıkça da dip boyası yaptırmaktadırlar. Bunca zahmete ve para harcamaya gerek kalmadan saçlardaki aklardan hemen kurtulabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey Suna Dumankaya’nın önerdiği tarifi uygulamanızdır.


Saçlardaki aklar için formül tarifi


Malzemeler:


3 adet taze ceviz


1/2 kahve fincanı zeytinyağı


1 tatlı kaşığı kuru maya


Hazırlanması ve Uygulanması:


3 adet taze cevizi dış yeşil kabuklarından ve sert dış kabuğundan ayırdıktan sonra cevizlerin üzerine gelecek kadar az miktarda suda haşlayıp içine ısıtılmış zeytinyağı ve kuru mayayı ekleyin. Karıştırdıktan sonra saç diplerine ve saçların tamamına saç boyası sürer gibi iyice yedirerek sürün. Bu karışımı saçlarınızda 2 saat bekletin. Süre bitiminde saçlarınızı güzelce yıkayın. Saçlardaki beyazlıklardan tamamen kurtulun.


Saat: 02:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.