Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Saçlarda rönesans ve retro etkisi (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/84592-saclarda-ronesans-ve-retro-etkisi.html)

Perii 12.01.2014 01:03

Saçlarda rönesans ve retro etkisi
 
Saçlarda rönesans ve retro etkisi

Saç kesiminde kendi tarzını yaratan Mali Kuaför'ün kurucusu Ali Keleş, 2014 trendy saç modellerini farklı stillere uyguluyor.



Rönesans ve retro etkisiyle, topuz ve örgü gibi romantik modellerin öne çıktığı sezonda, asi ve iddialı saç modelleri de çok konuşulacak. Sezonun en çok öne çıkan modeli ise; maskülen ama kadında ***** bir görünüm yaratan, hafif ıslak görünümlü, geriye doğru taranmış kısa saçlar. Hemen her stile uyum sağlayan örgü saçlar da sezonun anahtar trendlerinden biri.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Hem kuaförlerin hem de hanımların sevdiği bu tarzda özellikle tek taraflı yandan örgü romantik bir hava yaratıyor. Balerin topuzları ve ensede yapılan at kuyrukları ise sonbahar kış aylarının en popüler modelleri arasında yer alıyor.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bir diğer dikkat çeken detay ise uzun kâküller. 60’ları andıran düz kâküller, uzun saçlarla mükemmel bütünlük sağlıyor. Geniş ve iri dalgalar ile şekillendirilmiş hacimli saçlar feminen görünümü tamamlarken; kolayca uygulanan ve rahat kullanılan dağınık topuzlar asi ve salaş bir hava yaratıyor.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Mali, 2014 saç rengi trendlerinde ise “bal” rengi hakimiyetinin görüldüğünü belirtiyor. Bal kahve, bal kumral, bal karamel gibi saç tonları çok tercih ediliyor. Küllü kumral, küllü sarı, karamel kahve, altın kumral, kumral dore, altın kahve, doğal sarı saç renkleri de yine sezonun saç renkleri arasında.




Jade 12.01.2014 01:03

Cevap: Saçlarda rönesans ve retro etkisi!
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

dağınık tipler oldum olası hoşuma gitmiştir

EndGirl 12.01.2014 01:19

Cevap: Saçlarda rönesans ve retro etkisi
 
Tarzım değil hiç biri


Saat: 19:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.