Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Yıpranmış Saçlar İçin Doğal Bakım Maskeleri (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/88619-yipranmis-saclar-icin-dogal-bakim-maskeleri.html)

Jade 03.02.2014 21:01

Yıpranmış Saçlar İçin Doğal Bakım Maskeleri
 
Yıpranmış Saçlar İçin Doğal Bakım Maskeleri


Saçların yıpranmasına birçok olumsuz etken sebep olabilir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Size önereceğimiz bu maskeler, saç derisine derinlemesine işleyen, saç köklerinin nefes almasını sağlayan, kırıkları onaran ve sağlıklı bir şekilde saçlarınızın uzamasını sağlayan türden olup, kısa sürede sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlayacaktır.

Yıpranan Saçlara Evde Bakım Kürleri veya Maskeler :

Avokado Maskesi : Saçlarınızın doğal yağına kavuşması ve kuruluğu gidermek için en ideal doğal bakım maskelerinden biridir.

Bir avokadoyu ezerek, bir yumurta, iki yemek kaşığı zeytinyağı ve bir orta boy muzla karıştırarak saçlarınıza sürün. 10-15 dakika bekletin. Saçlarınızı, şampuanla yıkayıp, ılık su ile durulayın ve doğal olarak kurutun.



Mayonez Maskesi : Yumurtalı içeriği ile saç tellerini nemlendiren bir maske olan mayonez maskesini uygulamak çok kolay.

Saçlarınızın uzunluğuna göre yeterli miktarda mayonezi saçlarınızı tutamlara ayırarak eşit miktarda sürün. Bir saat kadar beklettikten sonra, maskeyi normal şampuanla yıkayıp, ılık su ile durulayarak akıtabilirsiniz.

Yoğurt Maskesi : Çeyrek kase yoğurtla (organik yoğurt bulabiliyorsanız daha iyi sonuç verecektir) bir yemek kaşığı mayonez ve bir yumurta akını iyice karıştırın. Yumurta akını diğer malzemelerle karıştırmadan önce köpürünceye kadar çırpın.

Maskeyi saçlarınız nemliyken eşit miktarda sürün ve bir bone takarak karışımı yarım saat saçlarınızda bekletin. Ilık suyla maskeyi temizledikten sonra saçlarınızı şampuanlayın.

Bu maskeyi saçlarınız sağlığına kavuşana kadar haftada bir tekrarlayabilirsiniz.



Saat: 17:48

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.