|
Salatalar kategorisinde açılmış olan Elmalı Kırmızı Lahana konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
04.06.2013, 12:01 | #1 (permalink) |
| Elmalı Kırmızı Lahana Malzemeler: Kırmızı Lahana (İnce ince kıyılmış) 1 kg. Kırmızı şarap sirkesi 6 çorba kaşığı Toz şeker 1 silme çorba kaşığı Tuz Biber Elma (Soyulup gobekleri çıkartılarak dilimlenmiş) 225 gr. Soğan (Küçük, çentilmiş) 1 adet Karanfil (Çekilmiş veya dövülmüş) 1 çimdik Defne yaprağı 1 adet Kaynar su 2 bardak Yapilisi: Lahanayı bir tencereye koyun; sirkeyi, şekeri, tuz ve biberi katarak karıştırın. Yağı veya içyağını derin bir tencerede eritin ve elmalarla soğanı 5 dakika veya elmaların rengi hafif kahverengi oluncaya kadar kavurun, içine dövülmüş karanfili, defne yaprağını, suyu ve lahanayı katın. Tencerenin kapağını kapa***** hafif ateşte bir saat kadar kaynatın. Suyunu çekmemesi için arada bir kontrol edin, gerekirse su ekleyin. Servis yapmadan önce defne yaprağını çıkartın.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |