|
Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan Cevizli Zeytinyağlı Bakla konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
09.04.2014, 21:40 | #1 (permalink) |
Süper Üye | Cevizli Zeytinyağlı Bakla Cevizli Zeytinyağlı Bakla Cevizli Zeytinyağlı Bakla İçin Malzemeler 1 kg bakla 1 çay bardağı zeytinyağı 1 adet büyük boy soğan Yarım limonun suyu 2 adet kesmeşeker 1 tatlı kaşığı kuru nane ,tuz 1 demet dereotu,yeteri kadar su Yarım su bardağı dövülmüş ceviz Cevizli Zeytinyağlı Bakla nın Hazırlanışı Baklayı temizleyip ikiye bölün , Zeytinyağını bir tencereye alıp , yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene dek kavurun. Üzerine baklayı ekleyip , kapağını kapatın. Arada bir tencereyi sallayarak 10 dakika pişirin. Daha sonra limon suyu , kesmeşeker , nane , dereotunun yarısı ve tuzu tencereye katın. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Bakla yumuşayana dek pişirin. Ocağı kapattıktan sonra kalan dereotunu ekleyip karıştırın. Ilındıktan sonra servis tabağına alın. Üzerine ceviz serperek Servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |