Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Dupyaz Tarifi
Malzemeler
4 adet patlıcan
1 yumurta
1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
Bir tutam ince doğranmış maydanoz
Yeterince tuz ve pul biber
Hazırlanışı
Patlıcanları ortadan saplarını kesmeden ikiye bölüp yumuşayana kadar haşlıyoruz, patlıcanları zedelemeden içlerini çıkarıyoruz, çıkan içleri yumurta ve maydanozla karıştırıyoruz. Tuzunu ve baharatını ekleyip, içlerini çıkardığımız patlıcanlara doldurun.Üzerlerini kaşar peynirle süsleyip fırınlıyoruz. Afiyet olsun..
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.