|
Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan Zeytinyağlı Havuç konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
16.03.2013, 22:42 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Zeytinyağlı Havuç Malzemeler 5-6 adet küçük havuç 1 çay bardağı zeytinyağı, 2 büyük soğan 6-7 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1,5 su bardağı su Yapılışı Havuçları soyup, kesmeden bir ucundan ikiye ve sonra dörde bölün. Soğanları halka, halka doğrayın. Zeytinyağını ısıtıp soğanları yumuşayıncaya kadar pembeleştirin, sarımsakları ekleyip 2 dakika daha pişirin. Havuçları tencereye ekleyin ve havuçların kesilmiş kısımlarına soğan ve sarımsakları sıkıştırın. Tuz, karabiber ve suyu ekleyin. Kaynayınca altını kısıp, havuçlar, yumuşayınca kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis edin. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |