|
Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan Jambonlu Brüksel Lahanası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
16.03.2013, 22:57 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Jambonlu Brüksel Lahanası Malzemeler 3 çorba kaşığı sıvıyağ, 2 adet soğan 2 adet domates, 2 adet sivribiber 2 diş sarımsak, 2 adet havuç 500 gram brüksellahanası 6 dilim jambon Yeteri kadar su Yarını demez maydanoz Tuz, karabiber, pul biber Yapılışı Küp doğranmış soğanı sıvıyağda kavurun. Küp doğranmış domates, ince kıyılmış biber, sarımsak ve halka biçiminde doğranmış havucu ilave edin. İyice kavurun. Brüksellahanasını ekleyin. 1-2 dakika soteleyin. İstediğiniz şekilde doğradığınız dana jambonu da, brüksellâhanasından sonra ilave edin. Tuz, karabiber, pul biber ve yeterince suyu katın. Lahana yumuşayana kadar pişirin. İnmesine yakın, ince kıyılmış maydanozu yemeğe katın. Bir, iki sefer çevirip, tencereyi ocaktan alın. Servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |