|
Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan Zeytinyağlı Kereviz Sapı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
16.03.2013, 22:55 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Zeytinyağlı Kereviz Sapı Malzemeler 5-6 kereviz sapı 2 havuç 1 soğan 1 yemek kaşığı pirinç 1 tatlı kaşığı arpa şehriye Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 çay bardağı su 3 yemek kaşığı limon suyu 1 diş sarımsak Tuz Yapılışı Kereviz saplarını yıkayıp 6-7 cm uzunluğunda doğrayın. Havucun kabuklarını soyup havucu da aynı uzunlukta şeritler halinde doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurun. Küçük doğranmış sarımsak ve şehriyeyi ekleyip rengi hafif dönünceye kadar kavurun. Kereviz sapını, havucu, pirinci, tuzu ve suyu ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Limon suyunu ekleyip servis tabağına alın. Ilık servis yapın. |
16.03.2013, 23:38 | #2 (permalink) |
''Eşşek Sıpası''
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Zeytinyağlı Kereviz Sapı Zeytinyağlı yiyemem ama... Kerevizden hiç hoşlanmıyorum ya,adı bile bir banel havasında.
__________________ Düşmanı korkutan düşlerimiz var, Düşlerdir bizi bir arada tutan... |
16.03.2013, 23:47 | #3 (permalink) |
Root Administrator | Cevap: Zeytinyağlı Kereviz Sapı Bnde sevmem ama faydali bir sebze (: |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |