|
Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan Beşamel soslu karışık sebze konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
17.03.2013, 14:44 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Beşamel soslu karışık sebze Malzemeler 200 gr karnabahar 200 gr brokoli 200 gr brüksellâhanası 1 havuç Tuz, karabiber Beşamel sos 3 çorba kaşığı un 30 gr tereyağı 3 su bardağı süt 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Yapılışı Brüksellahanalarının dış yapraklarını temizleyip tepelerini artı şeklinde çizin. Karnabahar ve brokolileri temizleyip çiçeklerini ayırın. Havuçları temizleyip doğrayın. Hazırladığınız sebzeleri tozlu suda diri kalacak şekilde haşlayın. İyice süzüp fırın kabına alın. Beşamel için, tereyağını eritip unu ekleyin ve sararıncaya kadar karıştırarak kavurun. Sütü azar azar yedirerek ilave edip. Kıvamı koyulaşana kadar pişirin. 1 tutam tuz serpip karıştırın. Ocaktan alıp sebzelerin üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında20 dakika pişirin. Üzerine peyniri serpiştirip 5 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |