Babağannuç tarifi [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Malzemeler 1 kg patlıcan 2 adet yumurta 3 diş sarımsak Yarım çay bardağı sıvı yağ Kırmızı pul biber Tuz Yapılışı Patlıcanları közleyin. Kabuklarını soyup, kararmamaları için limonlu suyla yıkayın. Ve ince ince kıyın. Bir tencereye yarım çay bardağı sıvı yağ koyup, kıydığınız patlıcanları, tuz ve dövülmüş sarımsakla birlikte kavurun. Ayrı bir tavada kalan sıvı yağda yumurtaları karıştırarak pişirin. Patlıcanları servis tabağına alın ve pişirdiğiniz yumurtaları üzerine koyun. Üzerini kırmızıbiberle süsleyip servis yapın. |
Saat: 07:24 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.