|
Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan Öcce Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
17.03.2013, 15:06 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Öcce Tarifi Malzemeler Yarım demet taze soğan (yeşil kısımları) Yarım demet maydanoz Yarım demet taze nane 4 adet yumurta 1 çay kaşığı karbonat 1 su bardağı un Tuz, pul biber Kızartmak için: 1 su bardağı sıvıyağ Yapılışı Arzuya göre: Yarım demet taze Sarımsak Taze soğanların sadece yeşil kısımlarını doğrayalım. 2 Maydanozu ve yarım demet taze nane yapraklarını da doğrayalım. 3 Yumurtaları ayrı bir kapta çırpalım. İçine unu ekleyip, tekrar çırpalım. Yeşillikleri,1 çay kaşığı karbonatı tuz ve pul biberi ekleyip tekrar karıştıralım. Sıvıyağı kızdıralım. Hazır olan malzemeden kaşıkla yağa bırakıp arkalı önlü kızartalım. Kızaranları mutfak havlusunun üzerine alalım. Sıcak ya da soğuk servis yapalım. Notu: Karışım koyu olduysa biraz su ile açın. Eğer yağa bıraktığınızda dağılıyorsa, o zaman da biraz un ilave edin. Arzuya göre için yarım demet taze sarımsağın yeşil kısımlarını koyabilirsiniz. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |