|
Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan ACI SOSLU SIĞIR BONFİLE (4 KİŞİLİK) konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
30.05.2013, 20:53 | #1 (permalink) |
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| ACI SOSLU SIĞIR BONFİLE (4 KİŞİLİK) Malzemeler Her Biri Yaklaşık 150 gr.lık 4 Dilim Sığır Filetosu 2 Diş Sarmısak 100 gr Yeşil Zeytin 1/2 Acı Kırmızı Biber 100 gr Çok Küçük Doğranmış Domates 1/2 Su Bardağı Kırmızı Şarap Zeytinyağı Tuz Yemeğin Tarifi 4 çorba kaşığı zeytinyağında sarmısağı öldürün, eti ekleyip, harlı ateş üstünde iki tarafları da altın sarısı renk alıncaya kadar kızartın. Sonra etleri çıkarın. Aynı yağa irice kıyılmış zeytinleri, domatesi ve ufalanmış acı kırmızı biberi koyun. Harlı ateşte 2 dk kadar pişirin. Şarabı katıp buharlaşmasını bekleyin. Eti yeniden tavaya koyun, zeytinlerin tuzunu göz önüne alarak biraz tuzlayın ve bir dakika kadar pişirin. Filetoları sıcak servis tabağına koyun. Üzerine bir miktar pişme suyundan ilave edin ve hemen servis yapın.
__________________ - Sular yükseldikçe balıklar karıncaları yer, sular çekildikçe de karıncalar balıkları. Kimse bugünkü üstünlüğüne, gücüne güvenmemeli. Çünkü; kimin kimi yiyeceğine, suyun akışı karar verir. - Borç verirken ya paranı ya dostunu kaybedersin. - Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkça, onların tarihini avcılar yazmaya devam edecektir. SaDeCe YeMiNLi YaWeR |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |