Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   Kurban Bayramınız Mübarek Olsun (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/133446-kurban-bayraminiz-mubarek-olsun.html)

MdxL 01.10.2014 23:59

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun
 
Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Merhaba arkadaslar. Kurban bayramında burada olmayacağım için şimdiden kutlamak istedim
Başta @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] üm. olmak üzere Küste olasak @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] .. Eskisi gibi beni sevmeseler de @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve yeni tanıstıgım @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu ara forumapek giremeyen canım dostum @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] im. Askerde olan @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ım dostum. Uyuzun tekide olsa @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Nedenini bilmıyorum pek konusmuyoruz artık @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hemşerim kardeşim. Ve eski dostum @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] olmak üzere unuttugum varsa kusura bakmasın Hepinizin mubarek kurban bayramınız mubarek olsun Allahım inşallah daha onlarca kurban bayramı görmenizi nasip eder Seviliyorsunuz..(L)

Perii 02.10.2014 00:02

Cevap: Kurban Bayramnız Mubarek Olsun..
 
iki tanesi erkek diğeri forumun kızları ya :D

Ada 02.10.2014 00:02

Cevap: Kurban Bayramnız Mubarek Olsun..
 
Senin ve aileninde kurban bayrami mubarek olsun .

MdxL 02.10.2014 00:04

Cevap: Kurban Bayramnız Mubarek Olsun..
 
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yı forumdan öncede tanıyordum senide öyle sabote etme konumu yaylan lütfen :)
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] cok eskı dostum @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] de cocuklugunu bildigim en eskı dostumdur geriyede 4 5 kız kaldı canım .

Perii 02.10.2014 00:08

Cevap: Kurban Bayramnız Mubarek Olsun..
 
Huyum kötü ne edeyim en dikkat ettiğim şey :D Hadi iyi bayramlar çok et yeme kolestrolun çıkar felann kalbine bişi olur :p

Asi Ruh 02.10.2014 00:10

Cevap: Kurban Bayramnız Mubarek Olsun..
 
Forum hep kız erkekler numune burada :D

Gökyüzü 02.10.2014 00:10

Cevap: Kurban Bayramnız Mubarek Olsun..
 
İyi bayramlaarr :cool:
Etiket için teşekkürler:)

MdxL 02.10.2014 00:12

Cevap: Kurban Bayramnız Mubarek Olsun..
 
ya @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] senın kafan bedenıne buyukmu gelıyor kellleni alıp yemem mi lazım kızım yürü git bagırtma beni sıpa :D saydıgım kısıleri yıllardır tanıyorum burası yokkkende vardılar sussımdı cık git su konumdan :)
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rica ederim
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aynen dostum:)

Perii 02.10.2014 00:15

Cevap: Kurban Bayramnız Mubarek Olsun..
 
Ayrımcalık etme sende herkese deseydin :D bende erkek mi olsam bu forumda cidden :D @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] senin gibi poüler olurmuyum erkek olsAm :D

Hypnosse 02.10.2014 00:15

Cevap: Kurban Bayramnız Mubarek Olsun..
 
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dileklerin için teşekkürler . Dilerim ki en güzel bayramları ailenle geçirirsin.
Hayırlı bayramlar :)


Saat: 14:31

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.