Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   Zenginler daha çok yalan söylüyor! (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/145696-zenginler-daha-cok-yalan-soyluyor.html)

Elois 30.01.2015 10:50

Zenginler daha çok yalan söylüyor!
 
Zenginler daha çok yalan söylüyor!

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

ABD'de bulunan California Üniversitesi'nden bilim insanları yaptıkları araştırmada varlıklı ve fakir insanların davranış biçimlerini inceledi ve çok ilginç bir sonuca ulaştı!


California Üniversitesi, sonuçlar çerçevesinde prestijli bir işe sahip varlıklı kişilerin ekonomik sıkıntı yaşayanlara göre yalan söylemeye, partnerini aldatmaya ve yasaları çiğnemeye daha meyilli olduğu belirtildi.

Araştırmayı gerçekleştiren ekibin lideri Paul Piff ilk etapta pahalı otomobil kullanan kişilerin trafikte kurallara çok fazla uymadıklarını, öte yandan eski ve ucuz araba kullananların kurallara daha sadık kaldıklarını gözlemlediklerini kaydetti.

Zenginleştikçe yalan söyleme artıyor!

Piff konuyla ilgili olarak şunları söyledi:"Toplumun üst tabakasını oluşturan maddi geliri yüksek grup hırslı olmayı ve kendi isteklerine düşkünlüğü iyi meziyetler olarak görüyor. Parayı toplum içinde yüksek bir pozisyonda olmakla bir tutuyorlar. Bu durum da günümüzde yaşadığımız bir çok olayın nedenini açıklıyor. Tabi ki bu bütün varlıklı insanlar için geçerli bir teori değil."

Perii 07.02.2015 12:22

Cevap: Zenginler daha çok yalan söylüyor!
 
Araştırmayı yapan adamın adı güzelmiş pıff :D Ben anlamayan olunca pıff derim ya :d Bu zenginler hem şımarık hem yalancı :d

hanzala 08.02.2015 00:44

Cevap: Zenginler daha çok yalan söylüyor!
 
Bu para denilen illet ınsanın karakterini bozar ..yalanda soyletir hainlikte yaptırır ..paralı insan ahlâki değerleri hiçe sayar herşeye gücü yettiğinini düşünür...para özgürluk demek onlar için ..


Saat: 18:21

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.