Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   Sabah İnsanı Olmak İçin 6 Tüyo (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/186391-sabah-insani-olmak-icin-6-tuyo.html)

Papatya 27.09.2016 13:55

Sabah İnsanı Olmak İçin 6 Tüyo
 
Sabah İnsanı Olmak İçin 6 Tüyo


sabah insanı, sabah erken kalkmanın faydaları, sabah insanı nasıl olunur

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sabahları erken kalkıp güne zinde başlamak istiyor fakat başaramıyor musunuz? İşte size ihtiyacınız olan tüyolar...

Sabah insanları güne erken başlar. Daha fazla güneşten faydalanır, her zaman kahvaltı ya da egzersiz için vakitleri olur.


Siz de sabah insanı değilseniz ama olmak istiyorsanız o halde bu tüyolara kulak verin:

Önce uyku: Gece geç saatlere kadar internette sörf yapıyorsanız ertesi sabah uyanmak hiç de kolay olmayacaktır. Sabahları erken uyanmak sizin için zor ise o zaman çalar saatinizi her gün 10 dakika daha erkene kurun. Böylece vücudunuzu şok etmeden daha erken kalkmaya alıştırabilirsiniz.

Sağlıklı bir kahvaltı: Sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltıyla sabah kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz şüphesiz. Böylece gün boyunca daha az yorgun ve sabahları daha neşeli olacaksınız. Sabahları sadece bir kahveyle geçiştiriyorsanız o zaman enerjinizi sağlamanız mümkün olmaz.

Ter atın: Sabahları biraz egzersiz yaparak ter atmanız gün boyunca sizi daha zinde tutacaktır.

Aynı saatte uyumaya özen gösterin: Hafta içinde her zaman aynı saatlerde uyumayı alışkanlık haline getirin. Hafta sonları uyku değişikliği yapabilirsiniz. Hafta içinde hep aynı saatte uyanmak vücudunuzu zinde tutacaktır. Ayrıca 1 saat erken kalkmanın size sağladığı faydaları da gözardı etmeyin.

Yatmadan önce dinlenme seansı: Yatmadan hemen önce bilgisayar ya da televizyon izlemeyin. Gözlerinize giren parlak ışık, beyninizin uyumasına izin vermeyecektir. Yatmadan önce etrafınızda çok parlak ışık olmadığından emin olun. Yatmadan önce uyarıcı değil, sakinleştirici aktiviteleri tercih edin. Örneğin ılık suyla duş yapmak gibi. Müzik dinlemek de yatıştırıcı olabilir.

Ödül zamanı: Sabahları erken kalktığınız günler kendinizi ödüllendirin. Kendini ödüllendirmek motive olmanın en güzel yollarındandır.


Saat: 02:59

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.