Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   Telafi edemeyeceğiniz 4 durum var (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/35737-telafi-edemeyeceginiz-4-durum-var.html)

Ela 07.06.2013 17:55

Telafi edemeyeceğiniz 4 durum var
 
Büyük bir hava alanının bekleme salonunda, genç bir bayan uçağına binmek üzere bekliyordu. Uçağın hareketine saatler olduğu için, zaman geçirmek adına bir kitap ve bir paket küçük kurabiye satın aldı. Dinlenmek ve kitabını okumak için VIP salonunda bir koltuğa yerleşti. Kurabiye paketinin durduğu sehpanın yanındaki koltuğa oturdu. Kitabını açıp okumaya başladı. Genç kadın ilk kurabiyesini aldı. Adam da bir tane aldı. Bayan çok rahatsız hissetti kendisini ve “sinir bir şey! Havamda olsaydım bu cüretinden dolayı onu yumruklardım!” diye düşündü. Bayan bir kurabiye alıyor, adam da alıyordu. Çıldıracak gibiydi bayan. Ama olay çıkarmak istemiyordu. Nihayet son kurabiye kalınca kadın “ bu küstah adam şimdi ne yapacak” diye düşündü. Adam son kurabiyeyi aldı, onu ikiye böldü ve bir parçayı kadına verdi. Aaaa ! Bu kadarı da fazla! Çok öfkelenmişti şimdi! Kadın sinir içinde kitabını ve diğer eşyalarını alıp bir fırtına gibi giriş salonuna, oradan da uçağına yöneldi. Uçaktaki koltuğuna oturdu. Gözlüğünü almak için çantasını açtı. Ne görsün? Kurabiye paketi açılmamış. Orada duruyordu. Çok utandı. Çok büyük bir yanlış yaptığını anladı. Kurabiye paketini hiç açmadan çantasına koyduğunu unutmuştu. Oysaki adam, kendi kurabiyelerini hiç sinirlenmeden ve yüksünmeden kadınla paylaşmıştı. Kadın ise kurabiyelerinin paylaşıldığını düşünerek çok sinirlenmişti. Ve şimdi bu durumu telafi etme şansı yoktu. Özür dileme olanağı da kalmamıştı...

TELAFİ EDEMEYECEĞİNİZ 4 DURUM VAR
(1) TAŞ… Atıldıktan sonra!!!
(2) SÖZ… ağızdan çıktıktan sonra!!!
(3) FIRSAT…kaçtıktan sonra!!!
(4) ZAMAN… geçtikten sonra!!!

Estetika 09.06.2013 15:01

Cevap: Telafi edemeyeceğiniz 4 durum var
 
Kesinlikle

Papatya 19.02.2015 14:13

Cevap: Telafi edemeyeceğiniz 4 durum var
 
Bence telafi edilemeyecek tek bir durum var o da ölüm. Henüz hala hayattaysanız sözde unutuluyor, yeni fırsatlarda oluyor yeter ki sağlık olsun da Allah'ın izniyle :)

fctyler 19.02.2015 16:31

Cevap: Telafi edemeyeceğiniz 4 durum var
 
Güzel paylaşım

Hayat Gibi 19.02.2015 17:06

Cevap: Telafi edemeyeceğiniz 4 durum var
 
cok begendim superdi. iyiki ben boyle sinirli biri degilim hatta hic sinirli biri degilim))


Saat: 15:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.