Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   Bu Davranışlar Kıskançlık Alameti! (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/40516-bu-davranislar-kiskanclik-alameti.html)

Jaqen 08.07.2013 16:04

Bu Davranışlar Kıskançlık Alameti!
 
Bu Davranışlar Kıskançlık Alameti!

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Hayatınızdaki kişinin aşırı kıskanç' olup olmadığını gösteren 5 işaret...






Erkek arkadaşınıza ya da eşinize nereye gideceği veya eve ne zaman döneceği ile ilgili sorular sormuşsunuzdur doğal olarak. Fakat bazı erkekler var ki hayatlarındaki kadını gün içerisinde neredeyse 15 defa arıyor nerede ve kiminle olduğunu sürekli merak ediyor.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Açıkçası bu iyi bir işaret değil. Kıskançlığını dizginleyemeyen bu erkek tipi; kiminle nerede ve ne zaman olduğunuz dışında söylediklerinizi de aklına adeta harfi harfine ?not eder'. Özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissediyor ve rahat hareket edemiyorsanız sevgiliniz ?aşırı kıskanç' diyebiliriz.




Abartılı kıskançlıklar yaşayan erkekler agresif bir tutum sergiler ve yanıldıklarını asla kabul etmezler. Özgüvenleri oldukça yüksekmiş gibi davranırlar halbuki duydukları güvensizlikler ve düşük benlik saygılarıonları bu yola sevkediyordur.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Bazıları bu durumu öyle abartır ki kendisiyle birlikte geçirdiğiniz zaman dilimi için bile ?kiminleydin?' sorusunu yöneltebilir. Haksız olduğu ortaya çıkınca bu durumu kabullenmek istemeyebilirler bile...




Kıskançlık problemi olan erkekler sadece nereye ve ne zaman gittiğinizle değil kiminle gittiğinize de son derece takmış durumda. Karşı cinsten herhangi bir arkadaşa sahip olabilirsiniz fakat onlara göre bu asla mümkün değil!




Bir kız arkadaşınızla birlikte alışverişe gitmenize ya da oturup bir kahve içmenize dahi karışabilirler. Oldukça iyi anlaştığınız kız arkadaşınız için size ?onunla görüşmeni istemiyorum' bile diyebilirler. Bu pek sağlıklı değil.




Kendilerine duydukları güven bazen o kadar azalır ki ailenizle ya da lise arkadaşlarınızla yapacağınız erkek arkadaşların olmasını düşünmediğiniz bir buluşma ortamına dahi ?çağırılmamış' olmaktan rahatsız olurlar.






[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ona yaptığınız programa onu neden dahil etmediğinizi mantıklı bir şekilde açıklasanız dahi türlü alınganlıklar gösterecek sizi dinlemeyecektir.




Her erkek için değil belki ama bazı erkekler için kıskançlık ve şiddet birbirine benzer kelimeler maalesef. Kıskançlık duygusunu kontrol edemeyen çoğu erkek yüksek sesle konuşmaya bağırmaya hatta ve hatta sizi ittirmeye ve dürtmeye meyillidir. Bulunduğu ortamdaki ya da gözlük saat cep telefonu gibi üzerindeki eşyaları kıran ve döken erkekler de az değil.



Saat: 23:49

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.