Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   Teşekkürler Allahım (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/53053-tesekkurler-allahim.html)

FifiVePirtik 07.09.2013 20:38

Teşekkürler Allahım
 
Teşekkürler Allahım
Yarabbim nasıl bir narsizmdir bendeki? Yere göğe sığdıramıyorum kendimi. Yüce rabbim özene bezene yaratmış, yetinmemiş; iki de gamze de eklemiş. Eklemiş ki güldükçe şirinlik aksın yanaklarımdan. Aksın ki "hayır" denmesin isteklerime. Şu sıra ne dilesem ikiletmiyor, anında onay veriyor gerçekleşmesine...

Allahtan ne istenir? İllaki sağlık! Sıhhatte ve afiyette olmak dilenir ama vallahi ne yalan söyleyeyim, ben hep para istedim! Yok yok Napolyon Bonapart ile akrabalığımız mevcut değil. Fransa ile öyle ya da böyle, en ufak bir münasebetim olmadı hiç. Seviyorum, sevdiğimi de saklamıyorum. Suç mu? Olmamalı. Herkesin sessiz aşkını ben çığlık atarak dillendiriyorum. Parayı - onunla yapılacakları- seviyorum. Epeydir çulsuz takılıyordum. Kan ağlayıp kızılcık şerbeti içtiğimi söylüyordum. ( Hoş ömrümde tadına bakmış değilim ama sanırım lezzetli bir şey ki deyimlere girmiş.)

Zamanı gelmiş olmalı ki tüm inancımla istediğim destelere kavuştum nihayet. Hesapsız, plansız savuracağım valiz dolusu param var. Nereye sığdıracağıma karar veremedim bir türlü. Yanıbaşımda kalsın istiyorum. Her kapı çalana avuç avuç hediye edeceğim. Şaşırtacağım insanları. Tek sorun; nereden ya da kimden başlayacağım meselesi.

Gezmek, dolaşmak, keşfetmekti hedefim. Yanı sıra birilerini ihya etmek, mucizeler yaratmaktı hayatlarında. Bir çuval paramla kahramanı olmak istiyorum garibanların. İhtiyaçlarına konfor içinde ulaşsınlardı sayemde. Onlar sevinsin, ben o sevinçle mest olayım istiyorum. Yeni dünyalarda yeni insanlarla tanışmak, yenilenmek istiyorum. Para beni değiştirsin istiyorum. Ukalalık sınırlarına yaklaşmadan atayım havamı. Bilerek dökeyim yollara çuvalımdan düşenleri... Yol kenarındaki kulübede yaşamaya çalışan nineye de bir güzellik düşünmeli. Yağmurda akıyordur o derme çatma çatısı. Yanından geçtikçe üzülüyorum. Aktarılması gerek ama ona harcayacak, armağan edecek param olmadı hiç...

Artık var! Dünyalar benim olacak! ...

Rüyada bile olsa arzulananı yaşamak harika bir duygu. Hala uyanamadım desem? Tüm bilinçaltım ayaklanmış uykumda para dağıtıyorken uyanmak kolay mı?


Saat: 04:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.