Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   Tutamıyorum zamanı (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/53471-tutamiyorum-zamani.html)

FifiVePirtik 08.09.2013 22:01

Tutamıyorum zamanı
 
Tutamıyorum Zamanı

Daha yaşım kaç başım kaç? Önümde uzun seneler var.Onu da sonra yaparım bunu da sonra yaparım demeyeceğim bir daha.Üniversiteye başlayalı 5 sene olmuş ve bu sene okul bitiyor.Şaka maka bu sene okul gerçekten bitiyor.Bense daha bu gereçekle yüzlememiş ya da yüzleşmeye çalışır bir durumdayım.Asıl olay bundan sonra başlıyor haliyle.Başvurular, kabuller, redler.Herşey bundan sonra.
Tamam bu kısımlar zaten olacaktı da.Bu zamanın bu kadar hızlı akmasına ne demeli?Fena fena hem de çok fena.Belki de bunu erken fark ettiğim için sevinmem lazım ama hep ertelediğim şeylerin de pek geri dönüşü olmadığı için pişmanlık duymam da kaçınılmaz şu durumda.Hayatta o kadar çok meşguliyet var ki.Hem onlara yetmek hem de kendine, çevrene vakit ayırmak için o hızlı şekilde akıp giden hayatı idare etmeyi iyi bilmek gerekiyor.Bu zamana kadar öğrenmiş mi olmam gerekiyordu bilmiyorum ama ben hala bunun arayışı içerisindeyim.Ve bu konuda büyük bir yardıma ihtiyacım var.
Bu aralar zaman hakkında çok kafa yoruyorum ve bir sonuca ulaştığımda hemen paylaşacağıman emin olunuz.Bu arada da görüşlerinizi bekliyorum.
Zaman ne anlam ifade eder?
Göreceli olması?
1 kilometre ya da 1 kg herkes için aynıdır ama yine herkes için 24 saat olan bir gün neden bu kadar kişiden kişiye farklıdır?
Zamanı özel kılan ve evet bugünüm gerçekten çok verimliydi dedirten şeyler nelerdir?
Zamanı idare etmek mi iyi birşey yoksa onun getirdiği sürprizler doğrultusunda yaşamak mı?
Tutmak isterdim tamam ama o zaman bildiğim bişeyi yaaşamak ne anlama gelecekti ki?


Saat: 14:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.