Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   O'na sesleniş... (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/94563-ona-seslenis.html)

Vin Diesel 01.03.2014 16:19

O'na sesleniş...
 
O'na sesleniş...

Birşeyler yazmak istedim size...

Biliyorum ki okumayacaksınız hiç elinize geçmeyecek, ama içimde ki kırgınlığı başka türlü hafifletemiceğime karar verdim. Bazı insanlar gibi kahvede, orda burda "nolacak bu hükümetin hali" diye başlayan cümlelerle sizin dedikodunuzu yapmaktansa, "yüzünüze" konuşmayı tercih ettim.
Satırlara "Sayın" veya "BaşbakanIM" diye kelimeler kullanarak başlamadığım için bağışlayın... İçimden gelmiyor... Hiç gelmedi...
Tek yapabildiğim hala herşeye rağmen "siz" diye hitap etmek. Oda sadece Annemin bana verdiği terbiyeden kaynaklanıyor. Zaten çoğumuzun taşkınlıklarını hala zapt edebiliyorsanız, işte hep o terbiyeye dayalı. Çünkü bana Annem bunu öğretti... Çalma, Dedikodu yapma, büyük küçük fark etmez hak edene saygılı ol, anlayışlı ol, vicdanlı ol, doğrunun yanında ol, yalan söyleme gibi gibi sizin çok umursamadığınız bir çok şey daha işte.

Sizi okadar çok anlamaya çalışıyorum ki... Ama anlayamıyorum. Bu nasıl bir hırs dır, nasıl bir ego tatminidir emin olun bana yabancı geliyor. Karar verdiğim tek birşey var oda sizin inançsız olmanız. İnandığınız şeyin Allah veya Peygamber veya Kur'an olduğuna inanasım gelmiyor. Öyle olmuş olsa bu inancın yanında getirdiği tembihlenen vicdan veya korkudan nasibinizi alırsınız.
Hiç mi korkmuyorsunız gerçekten? Sonu ne bunun? Okadar mı rahat uyuyorsunuz geceleri? Insanları birbirine düşman ediyorsunuz, görmüyormusunuz?

Nezaman bir sosyal paylaşım sitesini acsam senelerdir tanıdığım sevdiğim bir abimin, ablamın, kardeşimin sizin yüzünüzden bana laf soktuğunu hakaret ettiğini görüyorum. Yıllardır ailem gibi sevdiğim koca koca adamların canavarlaştığını görüyorum. Ve benim gibi saygı çerçevesinde yapmıyorlar bunu.
Ya yaşıma ya aklıma ya inancıma saldırarak iğrençleşiyorlar.
Cidden, sizi sevenler, dinden imandan bahsederken en ufak bir eleştiride neden ana avrat sövüyorlar? Öyle gün yüzü görmemiş küfürler okumaya mecbur bırakılıyorumki... Sizin dininizde küfür günah değilmiydi?

Insanları ayırdınız... Aileleri böldünüz... Ötekileştirdiniz bizi... Saf insanların saflıklarını kendinize alet ettiniz. Allah diye diye bir cehennem yarattınız. Ama içinde yanan yine bizleriz. Çünkü sizin kulaklarınız buna tıkalı. Bir telefonuzla gündem değişiyor, işinize gelmeyenleri anında sildirebiliyorsunuz. Koca koca adamlar karşınızda iki büklüm duruyor. Insanlar adım atmadan önce "aman başıma bir iş gelmesin şimdi" diye düşünür oldu. Nasıl bir sadistlik bu, nasıl bir korku imparatorluğu? Severek okuduğum gazetecilerden tiksinir oldum. Artık ne okuyacağımı da bilmiyorum. Okuduğum her haberde ya sizin ya da muhalefetin parmağı var. Herşey manipule edilmiş şekilde önümüze sunuluyor... Görüyorum ki işe de yarıyor...

Cidden insanları nasıl bukadar köleleştirdiniz, körleştirsiniz? Nasıl oluyorda göremiyorlar tüm olan biteni? Nasıl hala size bir Ilah muamelesi yapıyorlar? Siz bacak bacak üstüne atmış şekilde o devasa zenginliğinizin içinde Sefa sürerken akşam eve nasıl ekmek götürürüm diye düşünen amca bile sizi destekliyor. Hiçmi sormuyorlar kendilerine "ya bu adamın aylığı belli nasıl oluyorda milyonlarca € biriktirebiliyor?" Benim tahsilim sizin kızınızdan daha iyi ben neden bir telefonumla 4tane villa siparişi veremiyorum? Öfke okadar canımı acıtıyorki bazen... Sizi sevmiyorum... Hiç sevmedim. O kirli gülüşünüzden hoşlanmıyorum.

Ben sizi destekleyen kör köleleriniz gibi "ama duble yol yaptı, ama metrobüs yaptı, yaşam tarzımız düzeldi, helal olsun bak Davos'ta ders verdi, yok başörtüye sahip çıktı" diyerek yaptığınız onca vicdansızlığı görmezden gelemicem... Huzur ve refah yol köprü yapmakla olmuyor.
Ben sizi gördüğümde zamanında nasıl Atatürk'e, laikliğe, şehitlere hakaret ettiğinizi hatırlıyorum sırf. Eşiniz dikiş nakış işlerinle uğraşan bir kadınken gözümüzün içine baka baka birden hastanelere ortak olup iş kadını yaptığınızı hatırlıyorum. Oğuluzunun suçunu örtbas etmek için ölmüş bir sanatci hakkında iğrenç iftiralarınızı hatırlıyorum. Apo'ya adam muamelesi yaptığınızı, sizi nasıl parmağında oynattığını hatırlıyorum. Binlerce şehidimizin annesi ağlarken dağdaki o et parçalarını davul ve zurna ile karşıladığınızı hatırlıyorum. Kuzenim şehit oldu benim... Ve yengem "keşke oğlumu askere değilde dağa gönderseydim, şimdi bende onu davul ve zurnayla karşılardım" lafı seneler sonra hala acıtır canımı.

Ne yalan söyleyim o zaman "Herşey Vatan için" diye bağıran kölelerinizin böyle bir tablo karşısında artık pes der diye umdum ama yine sustular... Zaten hep susuyorlar... Ne zaman tamam artık dank etmiştir desem... Susuyorlar...
İşte sizin yaptıklarınızdan daha çok buna şaşırıyorum. Bunca yalan ve sahtekarlıklarla nasıl başardınız insanların size puta tapar gibi tapmalarını. Hiçmi farklı gazete okumuyorlar, farklı haber seyretmiyorlar? Ben bile sizi destekleyen insanların sayfalarına girip olan bitene tepkilerini görüşlerini merak ediyorum. Birşey yazmıyorum tabiki çünkü bir dakika içinde ne Müslümanlığım kalıyor ne namusum.

Siz belki okumuyorsunuzdur ben söylim, hiiiiç merk etmeyin bu seçimide kazanırsınız. Hatta sizi destekleyen insanlar hala dimdik duruyor. Zerre şüpheleri yok sizden. Hatta son Peygamber benim deseniz onu bile kabul etmişler çoktan. Yani hertürlü yolunuz açık.

Bazen paramla aldığım gazeteyi "çünkü sizin gibi bedava dağıtılmıyor bizim gazeteler", okuduktan sonra metroda, dolmuşta, Cafe'de herhangi bir yerde bırakıyorum. Olurda belki 1 kişinin ilgisini çeker ve at gözlüklerinin ötesinde neler oluyor merak eder diye. Yada bulunduğum bir yerde acıyorum telefonumu sesli sesli dinliyorum haberleri, sesli tartışıyorum yanımdakiyle. Susmuyorum... Çünkü yapabildiğim tek şey bu... Facebook'ta Twitter da 2-3 yazı yazıp akabinde tv karşısında sevdiğim diziyi seyredip herşeyi unutmuyorum. Tek başıma ne yapabilirimki deyip köşeme çekilmiyorum. Ufacık bir sivrisinek de gece boyunca uyku kaçırır diyerek sürekli konuşuyorum. Her nekadar eşim arkadaşım ailem beni uyarıp "aman yazma böyle, oraya gitme, oraya imza atma" diye beni uyarsa da... Susmuyorum....

Ben Gezi olaylarında gaz yerken, arkadaşlarım ile kol kola dar sokaklarda kaçarken ve bizi koruması için görevlendirilmiş Polislerin bastırılmış nefretine maruz kalırken, binlerce kilometre uzaktaki insanların ahkam kesmesine anneme laf sokmasına aldırmıyorum.
!Gezi ruhunu taşıyan! bu eylemleri yapanların hangisi cahildi? Hepsi üniversite okumuş pırıl pırıl gençlerdi... Tek derdimiz sesimizi duyurmak size dur demekti. Artık bıktırdınız çünkü bizi. Kendi ülkemizde yaşamakta zorlanıyoruz. Kendi milletimize düşman ettiniz bize.

Yurtdışında devletten yardım alarak geçinen, askerlikten yırtmak için bin bir numara çeviren, sorsan Istanbulun Belediye Başkan Adayının ismini dahi bilmeyen insanların hakaretlerini hicbirzaman ciddiye almadım zaten ben. Onlar her nekadar "bak lafı nasıl koyduk biranda sustu bizi sildi" deselerde yine benim aldığım terbiyeden ciddiye almayışlarım....

Biliyormusunuz ben eskiden sağ nedir sol nedir kim cahil kim daha okumuş vs hiç bilmezdim. Annem bana bunları hiç öğretmedi. O sadece bana iyi bir insan ol dedi.
Ben sadece iyi bir insan olmaya çalıştım... Hiç bilmezdim "bacılarımızın" başörtülerinin bukadar sorun olduğunu. Ailemden hiçbir baçörtülü "bacımı" bunun için ağlarken görmedim çünkü. "Benim başörtülü bacılarım" benimle eğlenir, gezer, kitap okur, tartışır, hertürlü aktiviteye katılır sonra gider Namazını kılardı. Yaşamakla Müslümanlığı ayrı tutmazdı. Ben oruç tutmuyorum veya namaz kılmıyorum diye bana dinsiz muamelesi yapmazdı. Hoşgörülüydü... Sonra siyasete dini imanı bir soktunuz... Sadece siyaset, gündem değişmedi... Ailem değişti... Biz olduk... Siz olduk....

Siyasete dini bukadar sokup da insan kendi nasıl bukadar yoksun olabilir o dinden?
Kendinizi ne tür bir Tanrı ilan ettiniz o şizofren beyninizde? Nasıl insanlara bukadar karışma hakkı buluyorsunuz kendinizde? Sizene benim içtiğim içkiden, gittiğim bardan, kılmadığım namazdan veya tutmadığım oruçtan? Size ne karnımdaki bebekten? Size ne İnternet'e ne seyretiğimden? Size ne kiminle oturduğumdan? Size ne bunlardan??? Sizin işiniz din değil, Müslümanlık değil, ahlak bekçiliği değil. Sizin tek işiniz sizi seçen halka hizmet vermek. Koşulsuz ve şartsız. Sadece bu... Türkiye Cumhuriyetine karşı nasıl bir nefret var içinizde?

Siz ölüp gideceksiniz. Ama yarattığınız bu kaosu temizlemek okadar zor olucak ki. Siz Türkiye'nin kara bir lekesi kalacaksınız. Nasıl ki Almanlar yıllar sonra hala Hitler yüzünden topa tutuluyorlarsa Türkler de sizin yüzünüzden hep kötü anılacak. İstediğiniz kadar orda burda erkeklik taslayın dünyanın gözünde bizi sadece komik duruma düşürüyorsunuz. Herşeyi yasaklanan bir devlet... Gerileyen bir devlet...
Tarih size ve sizin gibi düşünenlere acımayacak. Bu milletin onuruyla, gururuyla, her bir damlası helal alın teri ile kızlı-erkekli kurduğu Aziz Cumhuriyeti ailece soydunuz ve hala doymadınız. Hiçbir zamanda doymayacaksanız.
Geçmişe baktıgımız zaman böylesine dagılan bir ülke görülmedi. bir çok parti ülkeyi yönetti ama hiç bir zaman ülkemiz böylesine bir kargaşa, korku, tepki içine girmedi.

Tek hatalı siz değilsiniz ama... Okadar güzel pas veriyorlarki size muhalefetdeki işe yaramaz insanlar, sizi putlaştıran körler, yalakalık yapmak için sıraya giren iş adamları gazeteciler... Size sadece gol atmak düşüyor...
Bir köprü, bir metro vs için cebinde 5tl bulunmayan insanlar sizi hala alkışlıyorsa siz milyonlarca € daha kazanır, daha çok gemiler alır, daha çooook satarsınız devleti...

Dünyada avrupa ülkeleri uzaya gitmiş daha geniş araştırmalarını yaparken, ülkeler teknoloji yi aşmışken ve övgü mektupları yazarken benim sizle konuştuklarıma bakın... Konuşacak detayına girecek okadar çok konu varki aslında daha. Bu satırlarımı okuyanlar "şunu da yazsaydın, bunu da yazsaydın" diyecek eminim... Ama öfkeden beynim durdu...

Ben sadece birşeyler yazmak istedim size....

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] .

Asrevya 01.03.2014 16:22

Cevap: O'na sesleniş...
 
Siz ölüp gideceksiniz. Ama yarattığınız bu kaosu temizlemek okadar zor olucak ki. Siz Türkiye'nin kara bir lekesi kalacaksınız. Nasıl ki Almanlar yıllar sonra hala Hitler yüzünden topa tutuluyorlarsa Türkler de sizin yüzünüzden hep kötü anılacak. İstediğiniz kadar orda burda erkeklik taslayın dünyanın gözünde bizi sadece komik duruma düşürüyorsunuz. Herşeyi yasaklanan bir devlet... Gerileyen bir devlet...
Tarih size ve sizin gibi düşünenlere acımayacak. Bu milletin onuruyla, gururuyla, her bir damlası helal alın teri ile kızlı-erkekli kurduğu Aziz Cumhuriyeti ailece soydunuz ve hala doymadınız. Hiçbir zamanda doymayacaksanız.
Geçmişe baktıgımız zaman böylesine dagılan bir ülke görülmedi. bir çok parti ülkeyi yönetti ama hiç bir zaman ülkemiz böylesine bir kargaşa, korku, tepki içine girmedi.

*



Çok haklısınız.Paylaşım için teşekkürler.

İnsan vicdanını öldürmeye görsün.
Sahip olma aç gözlülüğü onlara her yalanı söyletir.
İnsanların hakkı ile oynayanlar bu dünyada saltanat bile kursa diğer dünya elbet bu oyuna kanmayacak bir adalet sorgulayıcısı olacaktır.

Gücün de bir imtihan olduğunu unutanların yanılgısı içindeler.

FeCr 01.03.2014 17:52

Cevap: O'na sesleniş...
 
Gün gelecek!!

Seslenenler ile işitmeyenler kaşılaşacaklar..şüpheniz olmasın


Saat: 11:40

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.