Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Sinema (https://www.forumaski.com/sinema/)
-   -   Karl Urban, Dredd 2 Filmi Hakkında İlk İpucunu Verdi (https://www.forumaski.com/sinema/130652-karl-urban-dredd-2-filmi-hakkinda-ilk-ipucunu-verdi.html)

Courage 09.09.2014 13:14

Karl Urban, Dredd 2 Filmi Hakkında İlk İpucunu Verdi
 
Karl Urban, Dredd 2 Filmi Hakkında İlk İpucunu Verdi

Meşhur çizgi roman uyarlaması Dredd ikinci bir film ile geri dönebilir. Bunun için gereken tek şey yapımcıların ikna edilebilmesi!

Meşhur bir çizgi roman serisinden uyarlanan ve başrolünde Yüzüklerin Efendisi serisi ile ilk yeniden çevirim Star Trek filminden de hatırlayabileceğimiz Karl Urban'ın yer aldığı Dredd geri dönebilir! İlk kez başrolünde Sylvester Stallone'un oynadığı ve orijinal hikayeye pek de sadık kalmayan Judge Dredd filmi ile sinemaya giriş yapan kahraman daha sonra 2012 senesinde Yargıç Dredd adlı yapımla geri dönmüştü. 50 milyon dolar bütçeli film başarılı bir yapım olmasına rağmen maalesef gişede bekleneni verememiş, 35 milyon dolarlık gişe çıkışıyla yapımcılarını üzmüştü. Ev sinemasında beklenmedik bir gelir sağlayan Dredd geri dönseydi neler olurdu?

Kısa bir süre önce gerçekleşen Comic Con 2014 etkinliğinde Karl Urban'a yöneltilen sorulardan bir tanesi de yeni Dredd filmi ile ilgili oldu. Urban yeni bir devam filminin şayet gerçek olursa, çizgi romanın orijinlerine inen özel bir hikayeden uyarlanabileceğini söyledi. Buna göre Dredd 2 filmi, Dredd adlı kahramanımızın Yargıç sistemini getiren ilk Şef Yargıç Fargo'yu bulmak için Cursed Earth gezegenine yaptığı yolculuğu anlatabilir.

Bu özel hikayeyi hakkı ile beyazperde üzerinde izleyebilmek için gerekli olan tek şey ise yapımcıların ikna edilmesi!


Saat: 21:27

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.