Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Sinema (https://www.forumaski.com/sinema/)
-   -   Channing Tatum ve Jonah Hill Maceraya Doymuyor! (https://www.forumaski.com/sinema/130879-channing-tatum-ve-jonah-hill-maceraya-doymuyor.html)

Courage 10.09.2014 20:18

Channing Tatum ve Jonah Hill Maceraya Doymuyor!
 
Channing Tatum ve Jonah Hill Maceraya Doymuyor!

Hill ve Tatum ikilisi 23. Jump Street için yeniden bir araya gelecek!

Yönetmenliğini Phil Lord ve Christopher Miller ikilisinin üstlendiği Liseli Polisler 2, hem izleyicilerden hem de eleştirilerden geçer not almayı başardı! Geçtiğimiz ay vizyona giren bu aksiyon komedi kırmasının devam filmleri hakkında gülümseten bir dolu geyiğin ardından, serinin tam gaz devam edeceği de nihayet müjdelendi!

Sony Pictures yetkilileri seriyi aynı hızda sürdürmek için geçtiğimiz günlerde kolları sıvayıp, kamera önünde ve arkasında yer akacak isimleri belirlemeye başladılar bile! Channing Tatum ve Jonah Hill ikilisinin yeniden baş rolde yer alacağı filmin yönetmen koltuğunaysa kimin geçeceği henüz kesinleşmiş değil.

Sony yetkililerinin tıpkı bir önceki filmde olduğu gibi senaryoyu Rodney Rothman'a, yönetmen koltuğunuysa yeniden Lord ve Miller ikilisine devretmek istedikleri bilinse de taraflardan net bir açıklama gelmiş değil. Filmin hazırlıklarınaysa önümüzdeki yıl başlanılması bekleniyor.


Saat: 21:27

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.