Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Sinema (https://www.forumaski.com/sinema/)
-   -   Arya Stark, The Last Of Us Ekibine Katıldı! (https://www.forumaski.com/sinema/141054-arya-stark-last-us-ekibine-katildi.html)

LifeisBeauty 04.12.2014 09:41

Arya Stark, The Last Of Us Ekibine Katıldı!
 
Arya Stark, The Last Of Us Ekibine Katıldı!


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Tüm zamanların en sevilen video oyunları arasına adını yazdıran The Last of Us'ın beyazperde uyarlamasından yeni haberler gün yüzüne çıkmaya başladı.

Taht Oyunları dizisinin Arya Stark'ı, Maisie Williams, oyunun geveze karakteri Ellie'yi ete kemiğe büründürecek. Daha önce yapımcıların gündeminde olan fakat henüz netleşmeyen bu tercih, nihayet kesinlik kazanmış oldu. Öykünün diğer ana karakteri olan Joel'ı kimin oynayacağıysa henüz bir netlik kazanmış değil.

Naughty Dogs'un gedikli isimlerinden biri olan ve hem Uncharted hem de The Last of Us serilerinin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen Neil Druckman'ın ellerine teslim edilen senaryo, özüne sadık bir uyarlamayla karşı karşıya olduğumuzun sinyallerini veriyor.

Henüz yapım takvimi şekillenmemiş olan projenin yapımcılığınıysa Sam Raimi üstleniyor!

XxX 04.12.2014 09:49

Cevap: Arya Stark, The Last Of Us Ekibine Katıldı!
 
yani bu kadar vicdansızlık olmaz daha dünkü oyunu film yapıyolar yılların god of warını film yapmıyolar yazıklar olsun sony yazıklar olsun naughty dogs


Saat: 20:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.