Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Sinema (https://www.forumaski.com/sinema/)
-   -   Yeni Bir Tomb Raider Geliyor! (https://www.forumaski.com/sinema/37236-yeni-bir-tomb-raider-geliyor.html)

Gamzelim 16.06.2013 00:45

Yeni Bir Tomb Raider Geliyor!
 
Yepyeni bir Tomb Raider izlemeye hazır mıyız? MGM, senaryo için Marti Noxon ile anlaştı bile.
Marti Noxon ismini Buffy, the Vampire Slayer’ın yapımcı, yönetmen ve senaristlerinden biri olarak biliyoruz.
Noxon genelde TV projeleriyle biliniyor ama aslında sektöre Fright Night ve Ben Dört Numara (I Am Number Four) gibi yapımlarda, sinema dünyasında başlamış. The Glass Castle adlı romanı Lionsgate için uyarlayan ve projede Jennifer Lawrence’ın da adını geçiren Noxon, en son Fox Animation Pic için The Anubis Tapestry adlı illüstrasyonu senaryolaştırdı.
Lara Croft için hikaye üzerinde hala çalışılıyor fakat arkeolog Lara Croft’un oyundaki son maceralarından birine odaklanılacağı malum.
Graham King’in kendi prodüksiyon şirketi tarafından yapımcılığını üstleneceği film, türün güçlü fanatiklerini hesaba katarak bekletildi ve bir nevi pişti diyebiliriz.
İlk iki filmde Angelina Jolie’yi izlemiştik Croft olarak ve ilki ikincisini çekmek adına başarılı bir tablo sergilediyse de ikincisi hayal kırıklığı yarattı ve trilojiyi tamamlamak için yeterli bütçe sağlanamadı.
Paramount’tan sonra King filmin haklarını satın alıp projeyi MGM’ye götürdü. Bu yıl en yüksek hasılat yapan video oyunu öncekilerden daha genç bir Lara Croft’u bünyesinde barındırıyor. Yeni filmde Lara Croft’u kimin canlandıracağı ise kesin değil. Sizin önerileriniz kimler olurdu?


Saat: 13:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.