Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Sinema (https://www.forumaski.com/sinema/)
-   -   LEVEL’dan Çılgın Hırsız hediyeleri! (https://www.forumaski.com/sinema/59418-level-dan-cilgin-hirsiz-hediyeleri.html)

Lothbrok 04.10.2013 19:26

LEVEL’dan Çılgın Hırsız hediyeleri!
 
LEVEL’dan Çılgın Hırsız hediyeleri!

LEVEL'dan hem Çılgın Hırsız 2 filmini merakla bekleyenlere, hem de Çılgın Hırsız: Minion Rush oyununu oynamaya doyamayanlara hediyeler...


Universal’ın merakla beklenen animasyon filmi Çılgın Hırsız 2, 4 Ekim’de gösterime girecek, biz de önceki aylarda oyununu incelediğimiz bu filme 30 çifti göndermeye karar verdik ve sizler için basit bir soru belirledik. Bu sorunun doğru cevabını 11 Ekim 2013, saat 17:00 itibariyle [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] adresine gönderen ilk 30 okurumuz, bizden Çılgın Hırsız 2 için çift kişilik bilet kazanacak. Sorumuzsa şöyle: Çılgın Hırsız 2’nin yönetmenleri kimlerdir?


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Diyelim ki sinemaya gitmek istemiyor ama Gameloft tarafından geliştirilen, App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilen Çılgın Hırsız: Minion Rush mobil oyunu için 35,99 TL değerinde jeton kazanmak istiyorsanız. Bunun için de yine basit bir soru belirledik. Bu sorunun doğru cevabını 11 Ekim 2013, saat 18:00 itibariyle @Gameloft_Turkey Twitter hesabına gönderen (mention) ilk 30 kişi, 35,99 TL değerinde jeton kazanacak. Sorumuzsa şöyle: Oyunda topladığımız meyve nedir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Son olarak film hakkında birkaç not düşelim. Universal Pictures ve Illumination Entertainment ortaklığının ürünü olan Çılgın Hırsız 2’nin önceki filmi, 2010 yılında sinema izleyicisi tarafından beğeni toplamıştı ve 540.000.000$’ın üzerinde hasılat elde etmişti. Yeni filmdeyse süper kötü Gru, “kötü” geçmişini geride bırakıp evlat edindiği Agnes, Edith ve Margo ile sakin bir hayat sürmeyi amaçlıyor. Ne var ki bu süreçte gizemli olaylar yaşanmaya başlıyor, “Anti-Villain League” adlı, gizli bir örgüt Gru’yu göreve çağırıyor ve bu görevde Gru’ya hem Minion’lar, hem de örgütün en iyi ajanı Lucy eşlik ediyor. Bundan sonra olanları öğrenmek içinse filmi izlemeniz gerekiyor.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Not: Verilen tarihlerden önce atılan cevaplar dikkate alınmayacaktır.



Level Online


Saat: 11:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.