Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Sinema (https://www.forumaski.com/sinema/)
-   -   Yetimhane Filmi Film Tanıtımı – El orfanato (https://www.forumaski.com/sinema/82198-yetimhane-filmi-film-tanitimi-el-orfanato.html)

Perii 01.01.2014 16:43

Yetimhane Filmi Film Tanıtımı – El orfanato
 
Yetimhane Filmi Film Tanıtımı – El orfanato

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Filmin bilgisi ve KonusuLaura annesiz ve babasıdır. Deniz kenarında bulunan eski bir yetimhanede büyümüş ve aradan uzunca bir yıl geçtikten sonra büyüyüp ayrıldığı yere geri döner. Amacı ise günden günde harabeye dönüş olan bu binayı tekrar hizmete sunabilmek için tadilat yaptırmak ve muhtaç olanlara da yardım eli uzatmaktır. Laura’nin simon adında sevimli birde oğlu varıdr. Fakat oğlu buraya tanışınca kendince hayali arkadaşlar uydurmaya başlar fakat gün geçtikçe arkadaşlarının sayısı artmış buda annesine eski zamanlardan kimi şeyleri uyandırmaya başlamıştır. İspanyolların sön dönemdeki akılda kalıcı en iyi filmlerinden birisi olan Yetimhane filmi türkçe dublaj hd olarak sitemizde yenilenmiştir. hdfilmsitesi.org iyi seyirler diler. Lütfen film sonu yorumlarınızıda eksik etmeyiniz. Sizden sonrakiler için bir fikir oluşturabilir.
Diğer isimleri – The Orphanage, El orfanato
Yapım Yılı ve Ülke: 2007 – İspanya
Gösterim Tarihi : 30 Mayıs 2008
Tür : Gerilim, Gizem, Psikolojik
Yönetmeni: Juan Antonio Bayona
Senaristi: Sergio G. Sánchez
Oyuncular: Belén Rueda, Fernando Cayo, Roger Príncep
Süresi – 101 Dakika
IMDB Puanı : 7.6/10
Sinemalar puanı : 7.3/10

Perii 01.01.2014 16:48

Cevap: Yetimhane Filmi Film Tanıtımı – El orfanato
 
Kimileri yılbaşında 10 dan geriye sayarken bizde film izliyorduk kardeşlerimle. Bir gerildik bir gerildik sormayın.. Film konusunda bir annenin oğlunu aramak için neler yaptıgından bahsediyor.. Onu ararkende başka seylerde buluor. Sonu güzel bitmedi ama böyle bitmeseydi dediğim filmlerden.ç. Zaten sonuna aa saçmaladılar diyeceksinzi eminim sonra düzelttiler işte :) Neyse gerilim sevenler izlesin bakalım :)

Estetika 16.01.2014 17:04

Cevap: Yetimhane Filmi Film Tanıtımı – El orfanato
 
Bak bunu izlicem

real1fan 29.01.2014 01:40

Cevap: Yetimhane Filmi Film Tanıtımı – El orfanato
 
Bu film televizyonda çok gösterildi.Ben televizyonda izlemiştim birkaç defa:)Buna benzer bir film daha var onunla karıştırıyorum bu filmi.
Maskeli çocuk merak duygusunu artıran kişilerden biriydi.Tabi annelik duygusunu beklentiyle yapılan duygu karması,bu filmi sevdiren özelliklerden biri olduğunu düşünüyorum


Saat: 14:59

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.