Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Takı - Aksesuar - Bijuteri (https://www.forumaski.com/taki-aksesuar-bijuteri/)
-   -   İkinci El Pırlanta Nasıl Ortaya Çıktı? (https://www.forumaski.com/taki-aksesuar-bijuteri/156872-ikinci-el-pirlanta-nasil-ortaya-cikti.html)

DeRDeST 07.06.2015 21:09

İkinci El Pırlanta Nasıl Ortaya Çıktı?
 
İkinci El Pırlanta Nasıl Ortaya Çıktı?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Pırlantanın kadın erkek ilişkisindeki derinliği, pırlantaya kişilik katar. Ortada ne zaman bir aşk veya ilişki söz konusu ise pırlantanın da bu ilişkide yer alma ihtimali en az bu aşk kadar gerçektir. Fakat pırlanta aşka tanık olduğu kadar kimi zaman için ayrılığı da tanıklık edebilmektedir. Tıpkı bir ayrılık hikayesinden doğan ikinci el pırlanta konusu gibi.
Bir ayrılıktan çıkış yakalayan ikinci el pırlanta satım hikayesi ise şöyledir;
Josh Opperman, nişanlısı ile bir ayrılık yaşar. Bu ayrılığın etkisini atlatmaya, nişanlısına hediye ettiği pırlanta yüzüğün geri satışıyla başlar. Fakat pırlanta yüzüğün ederinden düşük fiyatla alıcı bulması Opperman’a bir şok daha yaşatır. Opperman yaşadığı bu şoku kendisi için bir fırsata çevirir ve ikinci el pırlanta satımı üzerine internet sitesi kurar. Böylece ikinci el pırlanta takı satımı ve kullanımı bir başlangıç gösterir.
İkinci el pırlanta kullanımı kolye, bileklik veya küpe takısında her ne kadar sık tercih edilse de pırlanta tektaş alımında farklılık gösterir. Çünkü çiftler aşklarını yansıtan, dile getiren tektaşın kendilerine özel olmasını ister ve bu yüzden ikinci el kullanımı pek tercih etmezler. Yani ikinci el pırlanta tektaş kullanımı hala yaygınlık kazanmış durumda değildir.
Maddi açıdan ikinci el pırlanta alışverişi kulağa daha uygun gelmektedir. Fakat hatırlatmak isteriz ki kadınlar özellikle ilk defa evlilik teklifi alanlar bu detaya fazlasıyla önem verirler.


Saat: 04:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.