|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Karpuz Reçeli konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.11.2012, 21:56 | #1 (permalink) |
∞ | Karpuz Reçeli Malzemeler 6 kg karpuzun kabuğu 2kg toz şeker 1 fincan ıslamak için sönmüş kireç 1 fincan limon suyu,üzerini örtecek kadar su 1 tatlı kaşığı karanfil,kırmızı şeker boyası ... Karpuz Reçeli Tarifi Karpuz kabuğunun dış yeşil kabuğu soyulur.iç taraftaki kırmızılıklar kazınır. kare şeklinde kesilir.1 fincan sönmüş kireç sulandırılıp,karpuz kabukları yslatılıp 1 saat bekletilir.sonra kireçli sudan çıkartilip bol suyla yıkanyp,şekeri üzerine döküp,üzerini örtecek kadar su ilave edilerek 1 saat orta ateşte pişirin.sonra bir kahve kaşığı şekerci boyası ve limon suyunu karanfili ekleyin.10 dak daha kaynatın.Afiyet olsun… |
03.11.2012, 22:42 | #2 (permalink) |
Root Administrator | Cevap: Karpuz Reçeli İlk kez görüyorum ;d |
03.11.2012, 22:45 | #3 (permalink) |
∞ | Cevap: Karpuz Reçeli jelibon gibi duruyor hemşo |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |