|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Karadut Reçeli Yapılışı - Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
16.10.2015, 13:18 | #1 (permalink) |
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Karadut Reçeli Yapılışı - Tarifi Karadut Reçeli Yapılışı - Tarifi Malzemeler 1 kg. karadut 1 kg. toz şeker 100 gr. glikoz 3 gr. limon tuzu (1 çay kaşığı) Hazırlanışı Karadutları akşamdan bir kaba koyup üzerlerine şekeri ilâve ediniz. 4-5 defa kabı sağa sola sallayıp bırakınız. Sabah reçeli kaynatacağınız tencereye karadutla şekeri sıyırarak koyup orta ateşte karadutları ezmeden bir iki defa karıştırınız, kaynayınca limon suyunu ilâve edip kaynatarak kıvamına getirip ateşten alınız. Sonra glikozunu ilâve ediniz. Yarı hararetini kaybedince kavanozlara doldurup ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |