|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Çilekli alman pastası tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
02.01.2016, 00:01 | #1 (permalink) |
| Çilekli alman pastası tarifi Çilekli alman pastası tarifi malzemeler: 6 su bardağı un 1 çay bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 75 gram yumuşak margarin yada tereyağı 2 yemek kaşığı yoğurt 2 adet yumurta ½ su bardağı şeker 1 paket instant maya Pudra şekeri Kreması için 5 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 2 adet yumurta sarısı 50 gram tereyağ Yapılışı Çilekli alman pastası tarifi hazırlanışı: Tüm malzemeyi yoğurma kabına alıp hamuru yoğurun. 1 saat kadar mayalanması için bir kenara koyup üzerini örtün. Mayalanan hamuru un serptiğiniz tezgahta, parmak kalınlığında açıp, geniş ağızlı bir bardak yardımı ile daireler çıkarın. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizip çok az tepsi mayası için bekletin. Altı ve üstü hafif pembeleşene kadar pişirin. Kreması için toz malzemeyi tencereye alıp karıştırın. Sütü ve yumurta sarılarını ilave edip kısık ateşte karıştırarak pişirin. En son tereyağı ya da margarini ilave edip mikser ile birkaç dakika karıştırın. Pişen ve ılınan pastaları bir bıçak yardımı ile tam koparmadan ortadan ikiye kesin, sıkma torbasına koyduğunuz kremayı pastaların içine dikkatlice doldurun. Arzuya göre çilek ya da başka bir mevsim meyvesi ile tatlandırıp, üzerine pudra şekeri eleyerek servis edin.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
02.01.2016, 09:55 | #2 (permalink) |
| Cevap: Çilekli alman pastası tarifi Alman pastasının çileklisi de ayrı bir güzel oluru Çilek herşeye yakışıyor |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |