Tahin soslu kabak tatlısı Tarifi Tahin soslu kabak tatlısı Tarifi [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Malzemeler Tahin soslu kabak tatlısı Tarifi 800 gram dilimlenmiş balkabağı 2 su bardağı tozşeker 1 çay bardağı su Üzerine: 10-12 çorba kaşığı tahin Dövülmüş ceviz ve antepfıstığı Yapılışı Kabakları bir fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine tozşeker serpip 1 gün buzdolabında bekletin. Pişireceğiniz zaman suyunu ekleyin. Tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında kabaklar yumuşayana kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis tabağına alın. Üzerine tahin gezdirin. Ceviz ve antepfıstığı serperek servis yapın. |
Cevap: Tahin soslu kabak tatlısı Tarifi Çok degisk bir tat sanki zencefil karanfilli çay insanın midesi allak bullak olu bunu denemeyiniz lutfen yasal uyarı geçiyorum :p |
Saat: 22:41 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.