|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Kaymaklı Ayva Tatlısı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
16.04.2013, 15:32 | #1 (permalink) |
Acılarımı örtmeye çalışan Ağır işçilerdir | Kaymaklı Ayva Tatlısı Malzemeler: -5 adet ayva -10 yemek kaşığı toz şeker -1 tatlı kaşığı tarçın -1 çay bardağı su -1 rulo kaymak -Ayvanın çekirdekleri Yapılışı: -Ayvaları soyup ortadan ikiye bölelim ve çekirdekli kısımlarını temizleyelim -Teflon tencereye dizdiğimiz ayvaların üzerlerine 2 şer kaşık toz şeker koyalım -Üzerlerine tarçını serpelim, suyu ekleyelim ve ayva çekirdeklerinden tencereye atalım -Kısık ateşte 1-1,5 saat pişirelim -Soğuduktan sonra kaymak ile servis yapalım. Arzu edersiniz gıda boyası ekleyip renkli bir görüntü elde edebilirsiniz
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |