|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Profiterollü Milföy Pasta Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.09.2013, 22:45 | #1 (permalink) |
Süper Üye | Profiterollü Milföy Pasta Tarifi Profiterollü Milföy Pasta Tarifi Malzemeler 1 kase çilek ya da tercih ettiğin meyve 1 adet rulo şeklinde milföy hamuru Kreması İçin 1 litre süt 1,5 su bardağı toz şeker 2 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 yumurta Üzeri İçin Hazır profiterol Yapılışı Önce kremayı hazırlamak için işe koyuluyoruz. Tenceremizi alıp sütü ilave ediyoruz geri kalan bütün malzemeleri içine dökerek iyice çırpıyoruz. Ocağa alıp kısık ateşte karıştırarak pişiriyoruz. Hazır milföy hamurunu alıp merdane ile biraz açıyoruz ve pasta kalıbımız büyüklüğünde yuvarlak şeklinde kesiyoruz. 3 adet kesiyoruz ve hamurlarımızı pişirmek için tek tek alıp yağlanmış tepsiye koyarak 170 derecelik fırınımızda pişiriyoruz. Bütün hamurları pişirdikten sonra servis tabağımızı alıp ilk tabanı yerleştiriyoruz ve üzerine kremamızın bir kısmını sürüyoruz üzerine de çilek ya da istediğiniz bir meyve diziyoruz. Diğer katlara da aynı işlemi yapıyoruz. Üzeri için profitörolleri kremanın kalanı ile doldurup üzerine diziyoruz. Ve pastamız hazır. Afiyet Olsun |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |