|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Kremalı Meyveli Kup konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
22.10.2013, 11:42 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Kremalı Meyveli Kup Kremalı Meyveli Kup Malzemeler: 2 adet 200 ml.lik süt kreması 2 kibrit kutusu büyüklüğünde kuvertur çikolata(bir adet 80 gr. bitterde olabilir) Küçük küpler halinde doğranmış kek parçaları(hazır pastaban keki) Bir avuç çilek,kivi,şeftali,yeşil üzüm(tercih size kalmış) Bir adet muz(ince dilimlenmiş) Bir poşet krem şanti-1 su bardağı soğuk süt Yapılışı: Krema kaynama noktasına gelene kadar ısıtılır. Ocağın altı kapatılır ve içine çikolata parçaları atarak çikolata eriyene kadar karıştırılır,soğumaya bırakılır. Krem şanti süt ile çırpılarak dolaba kaldırılır,soğuyan ve katılaşan krema Kasenin en altına konmuş parça keklerin üzerine biraz dökülür.Meyve ve muz serpiştirilir ve yine kek ve krema eklenir...... En üste krem şanti bi poşete doldurularak poşet bi kaç yerinden kürdanla delinir...kup un üzerine sıkılarak süslenir....üzerine damla çikolatalar atılır. Not: kup meyveli olduğu için yapıldığı gün bitmesi iyi olur yoksa meyveler asitlenebilir,tadını bozar. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |