|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Vişne Soslu Fritter Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
05.11.2013, 16:17 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Vişne Soslu Fritter Tarifi Vişne Soslu Fritter Tarifi Porsiyon : 6 Hazırlanma : 40 dk Hamuru İçin - 1 Çay bardağı Mısır Unu - 1 Su bardağı Su - 5 Çorba Kaşığı Tereyağı - 2 Çorba Kaşığı Toz Badem - 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Un - 2 Adet Yumurta Üzeri İçin - Kararında Pudra Şekeri, Tarçın Kızartmak İçin - Kararında Sıvı Yağ Sosu İçin - 3 Çorba Kaşığı Esmer Toz Şeker - 1.5 ( 3/2 ) Çay bardağı Portakal Suyu - 1 Su bardağı Vişne Hazırlanışı Meyve sosunun hazırlanışı Vişnelerin saplarını kesin, üzerine portakal suyu ve toz şeker koyarak 2 saat bekletin. İyice ezerek karıştırın. Hazırlanışı Tencereye su ve tereyağını koyup kısık ateşte tereyağını eritin. Kaynayan suya karıştırarak unu, mısır unu ve badem tozunu ekleyin. Ocağı kapatın. Hamur soğuyana kadar karıştırın. Yumurtaları teker teker kırarak, hamurun kıvamı tencereye yapışmayacak şekle gelene kadar karıştırın. Kızartmak için yağınızı kızdırın. Hamuru krema sıkma torbasına koyup geniş parçalar olacak şekilde kızgın yağa atın ve çevirerek kızartın. Kızaran hamurların üzerine pudra şekeri ve tarçın serpin. Meyve sosu ile birlikte servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |