|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Susam Tatlısı Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
30.11.2013, 15:31 | #1 (permalink) |
Galatasaray'ım
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Susam Tatlısı Tarifi Susam Tatlısı MALZEMELER 1 çay bardagi irmik 1 çay bardagi hindistan cevizi 1 yemek kasigi margarin 1 yemek kasigi sivi yag 1 çay kasigi maya 1 su bardagi un Simitleri bulamak için susam Surubu: 1,5 su bardagi toz seker 1,5 su bardagi su YAPILIŞI Irmik, hindistancevizi, margarin, sivi yag, maya ve un bir kaba alinarak karistirilir ve un ilave edilir.Elde edilen hamurdan çok kuçuk olmayan simitler yapip susama bulayin ve tepsiye dizin (yaglamaya yada unlamaya gerek yok)180 derece de pisir. Surup:Seker,su ve limon dan fazla koyu olmayan bir surup yapalim. Pisen ve iliyan simitlerin uzerine ilik serbeti gezdirelim.Surubunu cekince servis e hazirdir.
__________________ Sus!.. Sus ki ölüm bana yâr ben ölüme Yâr olayım… sen toprak kesil cesedime… |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |