|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Portakal Peltesi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.01.2014, 19:52 | #1 (permalink) |
| Portakal Peltesi Portakal Peltesi Malzemeler: 250 gr. portakal suyu 750 gr. su 300 gr. toz şeker 1 adet portakalın hafifçe rendelenmiş kabuğu 50 gr. nişasta, yarım bardak su ile ezilmiş 7 adet kase PORTAKAL PELTESİ PORTAKAL PELTESİ tarifi Bir tencereye suyu, portakal suyunu, şekeri, ren*delenmiş portakal kabuğunu koyup ateşe otur*tunuz. Bir dakika kaynadıktan sonra yumurta vurma teli ile karıştırarak ezilmiş nişastayı akıtıp, yedirerek bir kere kaynatıp ateşten alınız.Kaselere boşaltıp soğuyunca servis ediniz.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |