|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Kaymaklı Havuç Tatlısı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.01.2014, 20:08 | #1 (permalink) |
| Kaymaklı Havuç Tatlısı Kaymaklı Havuç Tatlısı MALZEMELER ceviz tarçın 2 su bardağı toz şeker 1 kase kaymak 1 kilo havuç 2 su bardağı su kaymakli havuc tatlisi Kaymaklı Havuç Tatlısı Havuçları soyup iki parmak genişliğinde kesin. İçlerini çıkarın. Bir tencereye koyup üstüne şeker ve çubuk tarçın ilave edin. Bir bardak soğuk bir bardak sıcak su eklenir ve pişirilir. Soğuduktan sonra üstüne kaymak ve havucun çıkardığınız içlerini ceviz ile birlikte koyun.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |