|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan KIZARTMA GÜLLAÇ konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
15.09.2012, 20:32 | #1 (permalink) |
It doesn't motter
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| KIZARTMA GÜLLAÇ Malzemeler 1 paket güllaç 1.5 litre süt 1/2 kg şeker 2 su bardağı çekilmiş ceviz 4 yumurta 3 su bardağı şeker 3.5 bardak su 1/2 limon suyu KIZARTMA GÜLLAÇ TARİFİ Sütü bir tencereye boşaltın. İçine yarım kilo şekeri koyarak, şeker eriyinceye kadar kaynatın. Güllaç yapraklarını teker teker şekerli sütte ıslatın. Islatılmış güllaç yapraklarını ikiye ya da dörde bölün. Geniş kısımlarına ceviz dökerek börek şeklinde sarın. Yayvan bir kapta dört yumurtayı çırpın. Güllaçları yumurtaya batırarak kızgın sıvıyağda kızartın. Üç bardak şeker ve üç bardak su ile tatlının şurubunu hazırlayın. İçine 1/2 limon suyu sıkın. Şerbeti soğuttuktan sonra sıcak kızarmış güllaçları içine atın. Şurubunu çekince servis yapın
__________________ Üşümek varsa bu sıcağın yokluğudur, Karanlık varsa ışığın yokluğudur, Eğer heryer karanlık ve üşüyorsan işte bu O'nun yokluğudur. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |