Oktay Usta Elmalý Baklava Sarmasý - Oktay Usta Baklava Tarifleri Oktay Usta Elmalý Baklava Sarmasý - Oktay Usta Baklava Tarifleri [Link'i Görebilmeniz Ýçin Kayýt Olunuz.! Kayýt OL] HAZIRLANIÞI: Elmalarýn kabuklarýný soyun ve rendeleyin. Tavada 4 çorba k. þžekerle beraber tavada sotelenmeye alýn. Ýç harç hazýr olunca baklava hamurunu açýn. Baklava hamurunun her yapraðýný açýn. Üzerine eritilmiþ tereyaðýný serpin. Daha sonra hamuru 2 ye katlayarak bir dikdörtgen elde edin. Katladýktan sonra üzerine iç harçtan biraz serperek rulo yapýn. Bütün yufkalar için ayný iþlemi uygulayýn. Hazýr olunca yaðlanmýþ tepsiye dizin. Üzerine de tereyaðý sürerek 180 derecede piþirin. Çýtýr çýtýr piþmiþ baklava sarmasýný üzerine pudra þekeri eleyerek servis yapýn. ELMA BAKLAVA SARMASI 4 elma 1 su b.ceviz 1 tatlý k.tarçýn 4 çorba k.toz þeker 2 çorba k.tereyaðý 4 adet baklavalýk yufka ÜZERÝ ÝÇÝN: Pudra þekeri |
Saat: 05:31 |
Telif Haklarý vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.