Kestane Şekerli Pasta Kestane Şekerli Pasta [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Malzemeler İki katlı sade pandispanya Bir kat kakaolu pandispanya bir su bardağı kestane şekeri İki yemek kaşığı kakao Bir buçuk poşet krem şanti Bir buçuk poşet creme ole Yedi yüz elli ml süt üzerine çikolata rendesi Hazırlanışı Kestane şekerlerinden pastanın üzerini süslemek için gereken kadarını ayırıp kalanını çatalla ezin. Krem şanti, creme ole ve sütü karıştırın. Kremanın birazına kakao ekleyin. Kalan kremanın yarısına ezilmiş kestaneyi ekleyin. üç ayrı kremayı da kullanacağınız zamana kadar buzdolabında dinlendirin. Bir kat kakaolu pandispanyayı ve bir kat sade pandispanyayı şekerli su/süt ile ıslatın. Islattığınız sade pandispanyayı servis tabağına alıp üzerine kakaolu kremayı yayın. Kakaolu pandispanyayı üzerine yerleştirip onun üzerine de kestaneli kremayı yayın. En üste sade pandispanyayı kapatın ve sade krema ile üzerine ve kenarların kaplayın. Biraz kremadan süslemek için ayırın. Pastanın üzerine çikolata rendesi serpip kestane şekeri ve krema ile süsleyin. Soğuk olarak servis yapın. Afiyet olsun |
Saat: 07:13 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.