|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Sütlü Tatlılar Badem Tatlısı Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
28.03.2014, 14:18 | #1 (permalink) |
| Sütlü Tatlılar Badem Tatlısı Tarifi Sütlü Tatlılar Badem Tatlısı Tarifi Malzemeler 400 gram badem 3 litre süt 600 gram tozşeker (3 su bardağından biraz fazla) 1 çorba kaşığı nişasta 2 çorba kaşığı pirinç unu 1 paket vanilya Üzerine: Antepfıstığı Badem Tatlısı Yapılışı Bademi haşlayıp kabuklarını soyun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika bekletin. Fırından çıkarıp toz haline getirin. Sütü tencereye alıp, toz halindeki bademi ekleyerek kaynatın. şeker, nişasta ve pirinç ununu karışıma ekleyin. Karıştırarak kaynatmaya devam edin. Vanilyayı ekleyip ocaktan alın. Küçük kaselere paylaştırıp soğumasını bekleyin. Üzerine antepfıstığı serperek servis yapın
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |