Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Teknoloji - Bilim Haberleri (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/)
-   -   Nokia D1C modelleri ortaya çıktı (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/189061-nokia-d1c-modelleri-ortaya-cikti.html)

Jade 04.12.2016 13:33

Nokia D1C modelleri ortaya çıktı
 
Nokia D1C modelleri ortaya çıktı


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Microsoft, Windows Phone işletim sisteminin başarısızlığını kabul ederek şimdi de Android mobil işletim sistemi yüklü olan ve D1C kod ismi ile şuan test çalışmaları devam eden akıllı telefonlarını geliştirmeye devam ediyor. Nokia artık HMD Global " in 2017 yılının başında ilk Nokia Android akıllı telefonları duyuracağını doğruladığına göre, gelecek yıl ortaya çıkacak cihazlardan bahsedebiliriz. Eğer sıkı bir Nokia takipçisiyseniz, akıllı telefon epeyce kez sızdırıldığı için, D1C'den ne bekleyeceğimiz konusunda muhtemelen fikir sahibisiniz. Nokia D1C akıllı telefonuna ait olduğu iddia edilen görsellere bakıldığında telefonların 2 farklı model ile tanıtılacağı bekleniyor. Bugün Nokia D1C ile ilgili ortaya çıkan yeni bilgiler, akıllı telefonun birden fazla versiyonunun olacağını gösteriyor. Doğal olarak fiyatları da farklı olacak. Ayrıca, arkasında 16 megapiksel kamera ve Full HD (1080p) çözünürlüğü destekleyen büyük bir 5,5 inç ekran gelecek. Microsoft, Nokia'nın Cihazlar ve Servisler bölümünü satın aldı ve anlaşma gereği Nokia markalı akıllı telefonlar 30 ay piyasada olmayacaktı.

Nokia D1C akıllı telefon modellerinin FULL HD 1080p görüntü kalitesini destekleyeceği ve 3 GB ram, 16 Mega Piksel arka kamera ile satışa sunulması bekleniyor. Farklı tasarım ve ekran boyutları ile gelecek olan telefonların donanımlarında da farklılar olacak. Nokia D1C'nin önümüzdeki şubat ayında gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi'nde gün ışığına çıkması bekleniyor. Her iki telefonda da 8 megapiksel ön kamera, 16GB bellek ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi yer alacak.


Saat: 23:06

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.