Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   16 Şubat 2015 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/terazi/147125-16-subat-2015-pazartesi-terazi-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 16.02.2015 18:39

16 Şubat 2015 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
 
16 Şubat 2015 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Uzun zamandır arasıra ufak tefek atıştığınız bir arkadaşınızla diyaloğunuzu tamamen kesmek isteyeceksiniz. Hatta kontrolünüzü kaybedip sonradan pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz. Ama sizi anlayacak ve destekleyecek dostlarınızın yanınızda olduğunu görmek bu konuyu fazla ciddiye almamanızı sağlayacak. Ailenizden biri ona vakit ayırmanızı bekliyor.

Aşk Yaşamı : Ona karşı hissetiklerinizi bir kez daha kontrol edeceksiniz. İlişkinizde ve tartışmalarınızda sürekli bir suçlu aramaktan da vazgeçmelisiniz. Gerekirse suçu üzerinize alın çünkü onu kaybetmeye hazır değilsiniz. Dahası sizin çok iyi giden ve kıskanılan bir ilişkiniz var.

İş Yaşamı : Sabah saatlerinde yoğun bir iş trafiği yaşayacaksınız. Tanımadığınız insanlara açıklama yapmanız ve sağa sola koşuşturmanız gerekebilir. Amirlerinizin ve iş arkadaşlarınızın gözü sizin üzerinizde olabilir.

Para Durumu : Elinizde para tutmayı bilmemeniz yine zor gün bir gün geçirmenizi sağlayacak. İnsanın cömert ve eli açık olması güzel bir şey ama sizinki bazen savurganlık sınırına kadar geliyor.

Dikkat : Çevrenizdeki insanlar hakkında olur olmaz yorum yapmamaya dikkat etmelisiniz. Siz konuşmayı ve eleştiriyi seviyorsunuz ama bunu karşınızdaki insanlar anlamıyor olabilir.


Saat: 03:59

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.