Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   19 Nisan 2015 Pazar Terazi Burcu (https://www.forumaski.com/terazi/151377-19-nisan-2015-pazar-terazi-burcu.html)

Şekerpare 19.04.2015 09:33

19 Nisan 2015 Pazar Terazi Burcu
 
:terazi:


19 Nisan 2015 Pazar Terazi burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 19 Nisan 2015 Pazar günü Terazi burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:
Sevgili Terazi,harcamalarını son derece dikkatli yapacağın bir dönem bu. Gerekli koşulları oluşturmak için elinden geleni yapmalısın. Anlaşmalara sıcak yaklaş. Birbirine zıt fikirlerin etkisinde olabilirsin. Bu sebeple de bir türlü istikrarı sağlayamayabilirsin. Önemli bir durumla karşı karşıya gelirsen kesin karar vermekten uzak kalmalısın.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu


Belli bir işe, harekete ya da iş birliğine sorgulamaksızın bağlanmak ya da odaklanmak yerine alternatifleri gözden geçirmenizde fayda var. Günlük burç yorumları Bazı kişiler size bazı cevapları vermekte zorlanabilecekleri için, bu kişilerin üzerine gitmeyi bırakıp, seçeneklerinizi değerlendirmelisiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu


Bugün sizi bir ölçüde meşgul edebilecek koşullar ya da değişiklikler gündeme gelebilir. Zevklerde abartıya gitmek söz konusu.


Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu


Bugün başkası adına yapılacak bir işe koyacağınız emek konusunda ölçülü taahhütlerde bulunun. Eğer veremeyeceğiniz kadarı için söz verirseniz, sonradan güven kaybına sebep olabilirsiniz. Karşılık bekleme durumu da sorun.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu


Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir, iş görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu


Kartınız Doğum... Anaçlığınızı bugün yine gösteriyorsunuz. Keyfinizi kaçıran kişilerle bile yeniden dostluk kurmayı başardınız. Kimselerle küs kalmak size yaramıyor biliyorsunuz.


Saat: 17:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.