Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   24 Nisan 2015 Cuma Terazi Burcu (https://www.forumaski.com/terazi/151646-24-nisan-2015-cuma-terazi-burcu.html)

Şekerpare 24.04.2015 08:39

24 Nisan 2015 Cuma Terazi Burcu
 
24 Nisan 2015 Cuma Terazi Burcu


:terazi:


Çevre gezileri, seyahatler ve eğlenceli ortamlar keyfinizi yerine getirecek. İsteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve yaşam enerjiniz yüksek. Ancak isteklerinizin gerçekleşmesi için gelişmeleri beklemeniz gerekiyor. Daha önce girişimde bulunduğunuz konu ile ilgili fikirleriniz değişmiş olabilir. Ancak projelerinizi gerçekleştirmek için sabırsızlık hissedebilirsiniz. Çünkü gelişmeler yavaş olabilir veya bazı karışıklıklar çıkmış olabilir ve siz pek çok iyi aynı zamanda yapmak durumunda kalmış olabilirsiniz. Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Özellikle marjinal kişiler ve ilginç ortamlar, dünya görüşünüzü değiştirmenize yardımcı olabilir.

Terazi Burcu Genel Durum
Yerine getirmeniz gereken ailevi sorumluluklarla planladığınızdan daha erken ilgilenmeniz gerekebilir. Sosyal ortamlarda, sohbetleriniz arasında bazı telefonlar etmek durumunda kalabilirsiniz.

Terazi Burcu Kariyer Durumu
Bir üstünüzü, belli bir konuda ne şekilde ikna edebileceğinizi düşünebilir, hatta bu konuda çevrenizdeki kişilerin görüşlerini alabilirsiniz. Üstünüzün düşüncesini değiştirecek olan yaklaşımı üretmeniz mümkündür.


Saat: 18:21

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.